Γενική Ορολογία
Ιατρική Ορολογία
Αρχική
Σχετικά...
Σύνθετη αναζήτηση
food
Αρχική
food
food
NT1
barley
NT1
dairy products
►
▼
NT2
butter
NT2
milk
NT1
eggs
NT1
food
►
▼
NT2
food additives
►
▼
NT3
food preservatives
NT1
fruits
NT1
meat
NT1
nutrients
►
▼
NT2
fats
►
▼
NT3
fatty acids
NT2
fibers
NT2
oils
►
▼
NT3
linseed oil
NT2
proteins
►
▼
NT3
actins
NT3
albumins
NT3
collagen
NT3
creatine
NT3
cyclins
NT3
elastin
NT3
globulins
►
▼
NT4
immunoglobulins
►
NT4
lactoglobulins
NT4
myoglobin
NT3
histones
NT3
insulin
NT3
interferon
NT3
keratin
NT3
lipoproteins
NT3
nerve growth factors
NT3
prion
NT2
trace elements
►
▼
NT3
copper
NT3
silicon
NT2
vitamins
►
▼
NT3
vitamin A
NT3
vitamin B12
NT3
vitamin C
NT3
vitamin D
NT3
vitamin E
NT3
vitamin K
NT3
vitamin U
NT1
oats
NT1
vegetables
►
▼
NT2
allium
RT
diet
RT
food poisoning
RT
food-drug interactions
RT
nutrition
RT
satiation
EQ
372.3
(EKT-DDC)
EQ
664
(EKT-DDC)
EQ
τροφή
(EKT-EL)
Ημερομηνία δημιουργίας: 30-Nov--0001
Εγκεκριμένος όρος: 30-Nov--0001
BS8723-5
DC
MADS
SKOS-Core
VDEX
XTM
Zthes
JSON
JSON-LD